Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Apartamente Noi Iasi Direct De La Dezvoltator


Apartamente Noi Iasi Direct De La Dezvoltator. Probează apartamentul dorit la scară reală! Penthouse clasa rezidential 135 mp , terasa generoasa, panorama deosebita 89.950,00 euro detalii si vizionare gratuita:

Apartamente noi 2 camere, zona Copou direct de la dezvoltator
Apartamente noi 2 camere, zona Copou direct de la dezvoltator from www.imobiliare.ro

Apartamente noi în iași de vânzare. Rezervare apartament cu doar 5000 euro avans, iar restul se va recalcula în creditare la dezvoltator, pentru o perioadă cuprinsă între 6 și 15 ani, în. Prețuri incepand de la 53 800 euro;.

Astfel, Ieșenii Pot Să Cumpere.


Apartamente direct de la dezvoltator. Preţuri pornind de la 76 962 euro. Prețuri avantajoase direct la dezvoltator.

Imobiliare Iasi, Apartamente Iasi, Terenuri Iasi, Spatii Iasi, Case Iasi, Vile Iasi.


Cele mai noi anunțuri din apartamente de vânzare 🔑. Proiectul este pozitionat in zona theodor. Direct dezvoltator, fara comision !garsoniera este decomandata, are un hol mare cu spatiu pentru depozitare, bucatarie inchisa cu acces in balcon, baie utilata cu sanitare moderne si camera de.

Proiectele Anterioare De Blocuri De.


Apartamente noi direct de la dezvoltator in iasi. Probează apartamentul dorit la scară reală! Va propun spre achizite un apartament cu 2 camere decomandat, cu geam la baie si incalzire in pardoseala.

Apartamente Noi In Iasi La Pret De Dezvoltator, In Ansamblul Rezidential Arka Residence, Situate In Apropierea Tuturor Punctelor De Interes Din Oras.


Hol de acces, bucatarie inchisa, living spatios, dormitor cu acces la balcon, baie complet utilata, 2 balcoane. Apartamente noi iași la prețuri foarte avantajoase având în vedere finisajele, dotările și poziția young residence. 0742 838 888 0752 098 885 aleea sadoveanu nr.59 b, iasi contact@royaltown.ro.

Prețul Mediu Pentru Apartamente Noi De Vânzare În Iași Este În Jurul A 1.100 Euro/Mp.


Rezervare apartament cu doar 5000 euro avans, iar restul se va recalcula în creditare la dezvoltator, pentru o perioadă cuprinsă între 6 și 15 ani, în. Apartamente noi în iași de vânzare. Blocuri noi copou direct de la dezvoltator, fara comision!


Post a Comment for "Apartamente Noi Iasi Direct De La Dezvoltator"